schitterendkind.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Xavi en Reza

  Op 14 juni 2013 zijn wij, na een zwangerschap van 37+6, middels keizersnede, de trotse mama's geworden van een zoon Xavi Elias 3100 gram, en een dochter Reza Jade 2980 gram.
  Het was een zeer heftige keizersnede en Reza had een wat zware start.

  Maar na een aantal dagen mochten we naar huis. Een ongekend rijk gevoel om 2 baby's tegelijk mee te nemen.
  Ze zijn werkelijk waar fantastisch.

  Op het moment bestaat ons leven inderdaad uit luiers, borstvoeden, slaaploze nachten, herstellen van keizersnede en het vinden van een nieuw ritme.
  Later dus meer.....

  hier zijn ze dan ....
  Reacties

  patricia op 26-06-2013 20:40

  Ik lees al een hele poos mee. Van harte gefeliciteerd met de kindjes! Fijn dat ze er zijn! En wat een dubbel geluk! Succes met herstellen! En geniet lekker van jullie gezinnetje!

  Mama van 3 op 27-06-2013 00:15

  Wauw!!!! Van harte gefeliciteerd!! Ontzettend knap volgehouden, mooie namen, mooie kindjes, mooi gezin! Geniet samen van jullie rijkdom!!

  aly op 27-06-2013 10:54

  Yes daar zijn ze dan, wat een rijkdom, geniet van alles en het bloggen komt wel een andere keer, We weten nu dat ze zijn geboren en dat het goed met jullie gaat. Van harte gefeliciteerd.

  Marloes op 27-06-2013 11:13

  Van harte geluk gewenst met Xavi en Reza! Wat een mopjes, en wat heerlijk dat ze er eindelijk zijn! Een keizersnee is geen geintje, en vergt zowel lichamelijk als geestelijk wel het nodige herstel, succes daarmee. Met 4 kindjes om je heen is het des te belangrijker om goed op je rust te letten; rust zodra het kan!! Je moet je niet laten vertellen dat 'je toch blij moet zijn met gezonde kinderen' als je je verdrietig voelt over hoe het gelopen is. Je hebt er ook recht op om verdrietig te zijn. Voor nu wens ik jullie heel veel succes met wennen aan elkaar, voeden, troosten, slapeloze nachten, luiers en twee trotse maar misschien ook wel verwarde grote broers. Succes!

  Hanna op 27-06-2013 15:19

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat ze er zijn!

  Veel geluk met elkaar en ik hoop dat het lukt dat nieuwe evenwicht te vinden. 

  Hoepie op 27-06-2013 16:10

  Gefelciteerd met jullie prachitige kindertjes! Hoe vinden Robijn en Yulan het? Balen dat het toch weer een sectio geworden is. Ik had je zo graag een mooie natuurlijke bevalling gegund. Sterkte met alles, want het is ook zonder die sectio allemaal al druk zat. Ik weet er alles van.

  Manuela op 30-06-2013 14:36

  Wat een rijkdom, 2 van zulke mooie kinderen erbij, van harte gefelicteerd.

  Wens je beterschap en jullie beiden veel succes om het dagelijkse ritme te gaan vinden, want het zal gigantisch druk zijn bij jullie in huis. Gelukkig 2 grote mannen in huis die kunnen "helpen".

  Mrs. T. op 30-06-2013 23:27

  WAT EEN RIJKDOM!!!

  Ik wens jullie een fantastisch leven zo met z'n zessen!

  Alice op 01-07-2013 12:59

  Van harte gefeliciteerd met jullie tweeling, wat een prachtig stel, heel veel liefde en geluk.

  Sonja Onclin op 28-08-2013 12:25

  Hallo Maureen, Mijn naam is Sonja Onclin en ik ben journalist. Ik ben op dit moment een artikel aan het schrijven over kid-behandelingen en zou heel graag met je in contact willen komen. Mijn mailadres is sonja.onclin@gmail.com

  Anika op 18-09-2013 15:33

  En dan ineens kom ik na "jaren" weer eens op je blog terecht! En wat lees ik....een tweeling erbij! Van harte meiden! Hoe gaat het? Lekker aan elkaar gewend inmiddels? We "kennen" elkaar nog van een niet nader te noemen forum toen jullie zwanger waren van Robijn en wij van onze oudste dochter....Inmiddels hebben wij hier ook nog een anderhalf jaar oude roze dreumes rond stappen hier...Time Flies!

  Geniet van jullie mooie gezin, heeeeel veel geluk!

  Marloes op 26-11-2013 21:43

  Bijna een half jaar! Hoe vergaat het jullie? Bevalling en moeilijke start te boven gekomen? Ik ben wel benieuwd. Hartelijke groet!

  Marloes op 02-04-2014 15:19

  Wat ik me nou afvraag na de grote stilte hier; Ging het allemaal heel moeilijk en mis, en missen jullie de energie of uberhaupt de behoefte om dat hier te delen? Of ging het juist eindelijk zo goed dat er rust kwam en ook de behoefte verdween om het leven op het net te slingeren? Hoop dat het goed gaat met jullie zessen!

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl